Hoppa till innehållet

Försäkring till din Toyota

Även som mycket van bilist riskerar du att hamna i oförutsedda olyckor eller att din bil skadas på något annat sätt. Med vår bilförsäkring kan du kombinera den grundläggande trafikförsäkringen med andra försäkringar, så att du är bäst möjligt skyddad om något skulle hända din Toyota.

Toyota i korthet

Japanska Toyota är en multinationell koncern och världens största fordonskoncern med huvudsäte i staden Toyota där företaget startades 1937 av den japanska familjen Toyoda. Toyota är världsledande inom tillverkning av hybridbilar, vilken inleddes 1997 då man presenterade Toyota Prius för marknaden. Toyota Prius blev världens första massproducerade elhybridbil och idag har Toyota en mängd elhybridbilar i produktion. 

Till Sverige kom Toyota på 1960-talet. Efter detta har modeller som Toyota Camry, Corolla, Yaris och sportiga Celica rullat ut på svenska vägar.

Teckna försäkring för Toyota

När du väljer att teckna vår försäkring för din Toyota hjälper vi dig att sätta samman en perfekt bilförsäkring anpassad efter dig och dina behov. Alla våra bilförsäkringar har den lagstadgade trafikförsäkringen som utgångspunkt. Många väljer att komplettera denna grundläggande försäkring med antingen en helförsäkring eller en halvförsäkring.

Dessutom erbjuder vi ett antal speciellt utvecklade tilläggsförsäkringar som ger dig möjlighet att skydda dig extra väl vid exempelvis kollision med djur och andra oförutsedda händelser.

Försäkra en ny Toyota

Om du väljer att teckna en halv- eller helförsäkring som inkluderar vagnskadeförsäkring för din Toyota får du bland annat:

  • Allriskförsäkring som standard både i hel- och halvförsäkringen
  • 0 kronor i självrisk vid reparation av skadad glasruta, istället för byte av rutan
  • Snabb hjälp och enkel skadeanmälan när något inträffat

När du jämför bilförsäkringar bör du alltid tänka på de specifika behov du har med tanke på i vilka sammanhang du använder bilen. Om du ofta parkerar på offentliga parkeringsplatser i stora städer ska du kanske överväga att skaffa vår tilläggsförsäkring som kan ge dig ersättning vid parkeringsskador och om du ofta kör genom skogsområden kan du överväga en tilläggsförsäkring som ger ersättning vid kollision med djur.