Hoppa till innehållet

gjensidige-se.apps-int.gjensidige.io

Försäkring till din Dacia

Hos oss på Gjensidige kan du teckna en bilförsäkring för din Dacia utifrån dina behov. Du får en prisvärd försäkring och kan välja den omfattning som passar dig. Vi har försäkring för din Dacia Duster, Sandero, Jogger och många fler modeller.

Så tecknar du en bilförsäkring för din Dacia

Det finns mycket att tänka på när du ska välja bilförsäkring. Har du valt en prisvärd bil så vill du ju också ha en prisvärd försäkring och det kan du hitta hos oss. Börja med att tänka igenom dina behov och vilket skydd din Dacia behöver, välj sedan omfattning för försäkringen. Enklast är det att köpa försäkringen här nedan.

Ange några få uppgifter om dig och din bil och se ditt pris för våra olika paket

Pris på bilförsäkring för Dacia

Vad en bilförsäkring kostar beror på många faktorer. Priset kan variera beroende på t ex din ålder, var du bor och hur mycket du kör samt beroende på årsmodell och motorstyrka på din Dacia Duster, Sandero, Jogger etc. 

Priset varierar också beroende på vilken omfattning du väljer. Lägsta skyddsgraden är en trafikförsäkring som du måste ha enligt lag om din bil är påställd. Du kan få ditt pris inom några sekunder genom att använda beräkningen ovan. 

Som ett av Nordens största och äldsta försäkringsbolag har vi många års erfarenhet av försäkring av alla bilmärken, och har du några frågor om vilken försäkring som passar för din Dacia får du gärna kontakta oss på 0771‑326 326.

Villkor för försäkringen

Vad bilförsäkringen omfattar beror på vilken typ av försäkring du väljer, dvs. trafikförsäkring, halv- eller helförsäkring, och vilka tillägg. 

Enkelt förklarat täcker trafikförsäkringen allt det som är utanför din bil när du är ute och kör. Det vill säga om du krockar med andra bilister, med fotgängare eller cyklister. Med en halvförsäkring är din bil ordentligt försäkrad om olyckan skulle vara framme, du kan vara säker på att din bil snabbt kommer tillbaka på vägen. Med vår helförsäkring får du den optimala bilförsäkringen i förhållande till de olyckor du riskerar att råka ut för på vägarna eftersom den även omfattar vagnskadeförsäkring.