Bilförsäkring Audi

Publicerade: 29.1.2021  |  Senast uppdaterad: 6.5.2021

För en bilägare – oavsett om det handlar om en helt ny bil eller en begagnad bil – är det otroligt obehagligt när olyckan är framme. Med våra bilförsäkringar har du möjlighet att vara förberedd om något skulle hända med din bil. 

Audis slogan är ”Vorsprung durch teknik”, det vill säga försprång genom teknik, och det är inte mycket som överträffar känslan av att svänga ut på motorvägen i en splitterny Audi. Den är ett praktexempel på ett bilmärke som kombinerar den nyaste tyska tekniken med körglädje och vacker design. Därför förtjänar din Audi självklart också en försäkring som ger både dig och bilen optimal trygghet i trafiken.

Dagens modeller är systematiskt indelade i A1, A3, A4, A5, A6, A7 och A8 (den största modellen) samt sportbilarna TT och R8 och crossovermodellerna Q2, Q3, Q5 och Q7.

Försäkra en ny Audi

Med en halvförsäkring är du kan du få ersättning vid stöld och glasskada och har goda möjligheter att få vägassistans och täckning av kostnader vid juridiska tvister. Därför väljer många bilister antingen denna lösning, eller den ännu mer omfattande täckning som man får med en helförsäkring.

Om du väljer en helförsäkring för Audi kompletteras trafikförsäkringen och halvförsäkringen med en vagnskadeförsäkring. Här ska du dock vara uppmärksam på att din bil, precis som de flesta nya bilar som säljs idag, kanske redan omfattas av vagnskadegaranti. Teckna din försäkring hos oss redan idag!

Se pris och köp din bilförsäkring