Bilförsäkring Seat

Publicerade: 29.1.2021  |  Senast uppdaterad: 3.2.2021

Hos oss på Gjensidige kan du teckna en bilförsäkring för din Seat anpassad efter dina behov. Du får en prisvärd försäkring och du väljer själv omfattning. Vi har försäkring för din Seat Ibiza, Leon, Arona, Cupra, Tarraco och många fler. 

Den spanska biltillverkaren Seat som grundades 1950 är idag ett väletablerat bilmärke på marknaden. Seat ägdes till en början av Fiat som lagt grunden till många av deras modeller. Idag är Seat en del av Volkswagengruppen. Bilarna designas, utvecklas och tillverkas i den spanska fabriken i Martorell utanför Barcelona. Seat producerar bilar som kombinerar design med toppmodern teknik. Det finns hela 14 olika modeller, alltifrån de mindre bilarna Mii och Ibiza till den lite sjusitsiga familjebilen Alhambra. Den nya SUV-en Ateca är ett populärt val bland de som gillar känslan av en större bil. SEAT står för ”Sociedad Española de Automóviles de Turismo”.

Välj en försäkring till din Seat utifrån dina behov

En bilförsäkring från Gjensidige kommer alltid att kännetecknas av lägsta möjliga premie och ett tryggt försäkringsskydd. Detta gäller både om du väljer enbart trafikförsäkring eller vill försäkra dig optimalt med en halvförsäkring eller helförsäkring. Vi erbjuder också tilläggspaketet Plus som innehåller t ex bärgning och hyrbil.

Se pris och köp din bilförsäkring

Vad kostar det att försäkra bilen?

Vad kostar en bilförsäkring? Här ger vi dig insyn i vad du kan förvänta dig när det gäller pris och villkor. Vad en bilförsäkring kostar beror på många faktorer. Priset kan variera beroende på hur gammal du är, var du bor och hur gammal bilen är. Lägsta skyddsgrad av bilförsäkring är trafikförsäkringen.