Bilförsäkring Skoda

Publicerade: 29.1.2021  |  Senast uppdaterad: 6.5.2021

Med en bilförsäkring från Gjensidige kan du sätta dig bakom ratten utan några onödiga bekymmer. Våra bilförsäkringar ger dig alltid möjlighet att sätta ihop den optimala försäkringen som passar dina behov. Vi strävar alltid efter att erbjuda så låga premier och så bra villkor som möjligt.

Skodas historia tar sin början 1895 i Mladá Boleslav med tillverkning av cyklar. År 1905 började man tillverka personbilar och efter andra världskriget blev Skoda folkbilen i dåvarande Tjeckoslovakien och man lanserade flera klassiska modeller som Octavia och Felicia. I början av 1990-talet beslöt man att ta in en utländsk partner i Skoda och de blev därmed en del av Volkswagen-koncernen. Idag sker tillverkningen av Skoda på flera platser som t ex Tjeckien, Slovakien, Indien och Kina. En av Skodas mest populära familjebilar är den lite större och prisvärda Skoda Superb. Bland de lite mindre bilarna finns Skoda Roomster och Skoda Yeti.

Försäkra en ny Skoda

Förutom den lagstadgade trafikförsäkringen väljer många bilägare att teckna en försäkring som ger möjlighet till ersättning om olyckan skulle vara framme och bilen skadas. Att teckna en extra försäkring finns det goda skäl till. Med en halvförsäkring eller en helförsäkring från Gjensidige är du nämligen alltid garanterad snabb hjälp.

Du har hos Gjensidige möjlighet att komponera en bilförsäkring som täcker dina unika behov genom att kombinera din försäkring med våra fördelaktiga tilläggsförsäkringar, som bland annat ger möjlighet till hjälp och ersättning om du till exempel skulle köra på ett djur, samt möjlighet till gratis hyrbil medan din bil är på verkstaden.

Väljer du en bilförsäkring från Gjensidige strävar vi alltid efter att erbjuda dig en så låg premie som möjligt, oberoende av om du vill ha grundläggande skydd eller en helförsäkring. Som ett av Nordens största och äldsta försäkringsbolag har vi många års erfarenhet av försäkring av alla bilmärken, och om du kontaktar våra experter garanterar vi dig en bra försäkring för din Skoda.

Se pris och köp din bilförsäkring