Hoppa till innehållet

Försäkring till din Opel

Vår bilförsäkring hjälper dig om något händer ute på vägarna, oavsett om din Opel är ny eller begagnad. Våra bilförsäkringar är prisvärda, har bra villkor och ger dig skydd vid oförutsedda skador på din bil. 

Teckna försäkring för din Opel Astra, Corsa, Mokka etc.

Opel grundades i Tyskland och är en av Europas största biltillverkare, så du är inte ensam om att vara stolt ägare av en Opel. Hos oss kan du försäkra din Opel oavsett om du kör Astra, Corsa, Mokka, Insignia eller någon annan modell. Du väljer den omfattning som passar dig. 

Försäkra en ny Opel

När du köper en ny Opel levereras den i regel med så kallad vagnskadegaranti, som gäller de första tre åren du har bilen. Om din bil har en giltig vagnskadegaranti behöver du bara teckna en halvförsäkring för att få skydd motsvarande helförsäkring. Om du vill ha den bästa försäkringen för din Opel bör du teckna en helförsäkring efter de första tre åren. Du kan enkelt se ditt pris nedan. 

Vad innehåller bilförsäkringen?

Vad bilförsäkringen omfattar beror på vilken typ av försäkring du väljer, dvs. trafikförsäkring, halv- eller helförsäkring, och vilka tillägg. 

  • Enkelt förklarat täcker trafikförsäkringen allt det som är utanför din bil när du är ute och kör. Det vill säga om du krockar med andra bilister, med fotgängare eller cyklister.
  • Med en halvförsäkring är din bil ordentligt försäkrad om olyckan skulle vara framme. Medan trafikförsäkringen bara ersätter skador på annans egendom eller på annan person kan du med halvförsäkringen vara säker på att din bil snabbt och smidigt kommer tillbaka på vägen.
  • Med vår helförsäkring kan du även få ersättning om din Opel skadas vid en trafikolycka eller vid en annan yttre olyckshändelse eftersom helförsäkringen även omfattar vagnskadeförsäkring.

Har du några frågor om vilken försäkring du bör välja för din Opel, kontakta oss gärna på 0771-326 326.