Hoppa till innehållet
Kvinna som sitter utomhus på en bänk

gjensidige-se.apps-int.gjensidige.io

Aktuella nyheter

Här nedan finner du alla våra senaste nyheter. 

Vill du nå oss? 
Presskontakt: press@gjensidige.se
Marknadsföringsfrågor: marknad@gjensidige.se

Anders Lundin, vd för Gjensidige Sverige

25 jan: Sverigechefen kommenterar Q4-resultatet

Den svenska verksamheten fortsatte att stärka lönsamheten under 2022. Även årets fjärde kvartal bjöd på positiva siffror. Anders Lundin, som är Sverigechef, kommenterar resultatet för det fjärde kvartalet i media.

Person som använder en karta i bilen

24 jan: Kraftig ökning av Sveriges bilförare som tävlar med GPS:en

De stora utvikbara kartorna och gamla kartböckerna i bilens handskfack är ett minne blott. Istället har det blivit allt vanligare att använda olika GPS-tjänster för att hitta rätt på bilvägarna. Navigationssystemet är ett nyttigt och bra verktyg, men det kan också innebära en trafikfara för den som är stressad eller tävlingsinriktad.

Gjensidiges nya Stockholmskontor

18 jan: Gjensidige flyttar huvudkontoret i Stockholm till citykärnan

Efter åtta år i Garnisonen flyttar Gjensidige sitt huvudkontor i Stockholm från Karlavägen 108 till Kungsgatan 47B. Flytten är planerad till augusti 2023 och är en del av framtidssatsningen för den svenska verksamheten. Med de nya lokalerna ökar möjligheten att synliggöra Gjensidige och att skapa en attraktiv arbetsmiljö för framtidens arbetsplats där nya arbetssätt kan fortsätta att utvecklas och där medarbetare kan fortsätta inspireras.

Person som styr bilradio

4 jan: Nära åtta av tio bilförare distraheras av bilens touch screen i trafiken

Tre fjärdedelar av svenskarna har någon gång åkt bil där de upplevt att förarens uppmärksamhet riktats åt ett annat håll än själva körandet och den allra vanligaste distraktionen är mobiltelefonen. Men bilens touch screen tar också ofta fokus från bilkörandet. Det visar en ny undersökning som Gjensidige Försäkring gjort i samarbete med Kantar Sifo.