Hoppa till innehållet

Försäkring till din Honda

Med vår bilförsäkring kan du sätta dig bakom ratten på din Honda utan några onödiga bekymmer. Vi gör det möjligt för dig att sätta ihop den optimala försäkringen för dina behov. En prisvärd försäkring med så bra villkor som möjligt.

Trygg försäkring för din Honda

Honda grundades redan 1948 av Soichiro Honda och Takeo Fujisawa och har sedan 1970-talet varit kända för körglada motorer och god kvalitet. Oavsett om du har en Honda Civic, Jazz, CR-V eller någon annan modell så vill du ha en trygg försäkring som gör att du snabbt kan vara tillbaka ute på vägen om något oförutsett skulle hända. 

Förutom den lagstadgade trafikförsäkringen väljer många bilägare att köpa en försäkring som ger möjlighet till ersättning om olyckan skulle vara framme och din bil skadas. Med vår halvförsäkring eller en helförsäkring får du helt enkelt ett tryggare och smidigare bilägande.

Du har hos oss möjligheten att sätta samman en bilförsäkring som täcker dina unika behov genom att kombinera din försäkring med vårt fördelaktiga Pluspaket, som bland annat ger möjlighet till ersättning om du till exempel skulle köra på ett djur, samt möjlighet till hyrbil medan din Honda är på verkstaden.

Varför välja Gjensidiges bilförsäkring

Väljer du vår bilförsäkring för din Honda kan du lita på att vi alltid strävar efter att erbjuda en så prisvärd försäkring som möjligt, oberoende av om du vill ha grundläggande eller mer omfattande skydd. Några av fördelarna med vår bilförsäkring är: 

  • Generösa villkor vid maskinskada - maskinskada täcks tills bilen är 10 år eller har körts 12 000 mil (gäller för vår halv- och helförsäkring).
  • Allriskförsäkring ingår - vi hjälper dig med kostnaderna om du t ex tappat bilnyckeln eller tankat fel bränsle (gäller till bilen är 15 år).

  • 0 kr i självrisk vid stenskott, om stenskottet kan repareras.

Som ett av Nordens största och äldsta försäkringsbolag har vi många års erfarenhet av försäkring av alla bilmärken, och har du några frågor om vilken försäkring som passar för just din Honda får du gärna kontakta oss på 0771‑326 326.