Hoppa till innehållet

Försäkring till din Peugeot

Många bilägare väljer att utöver den lagstadgade trafikförsäkringen även teckna en bilförsäkring som ger möjlighet till ersättning om en olycka inträffar och din bil skadas. Oavsett om din bil är ny eller begagnad har vi en bra lösning för din Peugeot.

Kort om Peugot

Franska bilmärket Peugeot grundades av familjen Peugeot i början på 1800-talet. Från början var det ett stålverk för tillverkning av sågblad och klockfjädrar. Därefter började man tillverka strykjärn, kaffekvarnar, symaskiner och mycket annat. Än idag tillverkar Peugeot peppar- och kaffekvarnar. Resan gick vidare genom att tillverka cyklar och först 1891 var deras första automobil klar.

På 70-talet tog Peugeot över konkurrenten Citroen och startade samarbete med Volvo och Renault. Under 80-talet fick man stora framgångar med Peugeot 205 samt Peugeot 405 som fick utmärkelsen Årets bil i Europa. Peugeot 205 är fortfarande Peugeots genom tidernas absoluta storsäljare. 

Teckna försäkring för Peugeot

Vår bilförsäkring kännetecknas av lägsta möjliga premie och ett tryggt försäkringsskydd. Detta gäller både om du väljer enbart trafikförsäkring eller vill försäkra dig optimalt med en halvförsäkring eller helförsäkring.

Vi erbjuder också tilläggspaketet Plus som till exempel omfattar hjälp vid vissa driftstopp alternativt bärgning till närmaste verkstad och eventuell hyrbil. Se ditt pris snabbt och enkelt nedan, så kan du teckna försäkring av din Peugot redan idag.