Hoppa till innehållet

Försäkring till din Saab

Vi har många års erfarenhet av bilförsäkringar och med vår bilförsäkring får du en försäkring för din Saab som ger dig snabb hjälp om olyckan är framme. En bilförsäkring som gör att du kan köra lugnt och tryggt.

När du väljer vår bilförsäkring strävar vi alltid efter att du ska få lägsta möjliga premie och det skydd som passar dina behov. Detta gäller självklart också när du köper en försäkring för din Saab. Du är alltid välkommen att kontakta oss, så hjälper vi dig med att välja rätt bilförsäkring.

Öppet: mån-fre 8.30-17

Teckna försäkring för Saab

Trafikförsäkringen är en lagstadgad bilförsäkring som du måste ha. Många bilägare vill dock ha ett ännu bättre skydd och väljer därför att försäkra sin bil ytterligare. Det är då en bra idé att överväga en halv- eller helförsäkring.

Om din bil har en giltig vagnskadegaranti kan full täckning uppnås genom att kombinera trafikförsäkringen med en halvförsäkring. Vagnskadegarantin går dock vanligtvis ut efter tre år, och därefter kan en helförsäkring vara en bra idé. Då har du optimala villkor om du skulle råka ut för en olycka i trafiken, eller om någon utsätter din bil för skadegörelse.

Försäkra en Saab

Både vår halvförsäkring och helförsäkring garanterar dig ett omfattande grundläggande skydd, som bland annat inkluderar:

  • Allriskförsäkring
  • Glasskador
  • Brand
  • Stöld
  • Maskinskada

Förutom de grundläggande försäkringarna erbjuder vi ett antal bra tilläggsförsäkringar, som ger dig möjlighet att skräddarsy din bilförsäkring så att den passar dina behov perfekt.