Hoppa till innehållet

Försäkring till din Subaru

Med vår bilförsäkring kan du tryggt rulla fram på vägarna i din Subaru. Våra bilförsäkringar kännetecknas av lägsta möjliga premie och ett tryggt skydd. Vi har många års erfarenhet och hjälper dig teckna en försäkring som är skräddarsydd utifrån dina behov och din ekonomi. 

Kort om Subaru

Japanska bilmärket Subaru har blivit känt genom att de flesta av deras modeller, stora som små, har fyrhjulsdrift. Företaget som grundades var från början känt för att tillverka flygplan och därefter skotrar. I mitten av 1950 började de producera bilar och i mars 1958 presenterades Subaru 360 som var motsvarigheten till Tysklands folkbubbla VW typ 1. Med sin vikt på bara 385 kg och 16 hk fick den smeknamnet ”Nyckelpigan”.

Nästa milstolpe kom med Subaru Leone 4WD Station Wagon som kom 1972, den ersattes sedan av Subaru Legacy 1989. Efter detta har Subaru också presenterat modeller som Impreza, Forester, XV och BRZ.

Teckna försäkring för Subaru

Vår bilförsäkring kännetecknas av lägsta möjliga premie och ett tryggt försäkringsskydd. Det gäller både om du nöjer dig med den lagstadgade trafikförsäkringen för din Subaru, eller om du – vilket är fallet för många bilägare – väljer en halv- eller helförsäkring.

Försäkra en ny Subaru

Är din Subaru ny eller har köpts inom tre år sedan den första gången registrerades, har den troligtvis redan vagnskadegaranti. Väljer du att kombinera den med vår halvförsäkring har du ett skydd för det mesta som kan hända med din bil. Om din bil är äldre än 3 år rekommenderar vi att du tecknar helförsäkring. Du har också möjlighet att kombinera din försäkring med några av våra fördelaktiga tilläggsförsäkringar som bland annat ger dig hjälp och ersättning om olyckan är framme och du kör på ett djur. Du kan också få hjälp med hyrbil om din bil skulle hamna på verkstad efter en skada.