Hoppa till innehållet
En pojke och en flicka som sitter i soffan hemma
En pojke och en flicka som sitter i soffan hemma

Just nu! Fast pris i tre år

Trygg hemförsäkring i oroliga tider

I en orolig omvärld med återkommande räntehöjningar och stigande priser är det tryggt att ha något som man känner sig säker på. Just nu har vi därför fast pris på våra hemförsäkringar i tre år om du är skadefri.

200 års erfarenhet

Gjensidige startades i Norge för över 200 år sedan. Vi har 2,6 miljoner kunder och kan hjälpa dig se till att du själv, ditt hem och dina saker är skyddade, oavsett om det gäller din villa, hyresrätt, bostadsrätt eller fritidshus.

Fördelar med vår hem- och villahemförsäkring

Skyddar vid inbrott, brand och vattenskada

Reseskydd i 45 eller 60 dagar världen över

Snabb och professionell hjälp vid skada

Frågor och svar om erbjudandet

Erbjudandet gäller dig som privatperson som vill köpa en hem-, villa-, eller fritidshusförsäkring under perioden fram till och med den 31 december 2023.

Eftersom erbjudandet har varit så populärt har vi förlängt det så att det gäller till 31 december 2023. Du bestämmer själv när försäkringen ska börja gälla under 12 månader framåt.

Erbjudandet gäller för alla kunder som tecknar en ny försäkring hos oss.

Fast pris innebär att vi inte kommer att höja ditt pris under 3 år om du är skadefri, under förutsättning att försäkringen betalas och att du bor kvar på samma adress. 

Om du under försäkringstiden gör några ändringar som påverkar priset uppåt eller nedåt, till exempel om du lägger till eller tar bort personer eller ändrar ytor, så är det priset efter ändringen som vi garanterar när din försäkring förnyas. Samma sak gäller om din samlingsrabatt ändras på grund av att du lägger till eller tar bort andra försäkringar. 

Har du några funderingar?

Ring oss på 010-483 96 00 om du vill prata igenom dina funderingar. Du kan också använda knappen nedan och fylla i formuläret för att bli uppringd.

Bli uppringd

Öppettider: mån-fre 8.30-17