Hoppa till innehållet
En pojke och flicka som sitter i soffan

Fast pris i tre år

I en orolig omvärld med återkommande räntehöjningar och stigande priser är det tryggt att ha något som man känner sig säker på. Därför erbjöd vi under en period fast pris på våra hemförsäkringar i tre år om du är skadefri.

Frågor och svar om erbjudandet

För vem gällde erbjudandet?

Erbjudandet gällde dig som privatperson om du köpte en hem-, villa-, eller fritidshusförsäkring under perioden, dvs till och med den 31 december 2023.

Hur länge gällde erbjudandet?

Erbjudandet gällde till och med den 31 december 2023 och du kunde själv bestämma när försäkringen skulle börja gälla under 12 månader framåt.

Vad gäller om jag redan är kund hos er?

Erbjudandet gällde för alla kunder som tecknade en ny försäkring hos oss.

Vad innebär fast pris?

Fast pris innebär att vi inte kommer att höja ditt pris under 3 år om du är skadefri, under förutsättning att försäkringen betalas och att du bor kvar på samma adress. 

Om du under försäkringstiden gör några ändringar som påverkar priset uppåt eller nedåt, till exempel om du lägger till eller tar bort personer eller ändrar ytor, så är det priset efter ändringen som vi garanterar när din försäkring förnyas. Samma sak gäller om din samlingsrabatt ändras på grund av att du lägger till eller tar bort andra försäkringar. 

Har du några funderingar?

Tveka inte att höra av dig till oss om du undrar över något, eller behöver vår hjälp. Du når oss på 0771-326 326 eller info@gjensidige.se

Öppettider: mån-fre 8.30-17

Fördelar med vår hem- och villahemförsäkring

Skyddar vid inbrott, brand och vattenskada

Reseskydd i 45 eller 60 dagar världen över

Snabb och professionell hjälp vid skada

Läs mer om försäkring för din bostad